<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8206802\x26blogName\x3dWeblog+Rowwen+H%C3%A8ze\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://rowwenheze.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://rowwenheze.blogspot.com/\x26vt\x3d6023269949666576423', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



11 oktober 2004

Noordwijkerhout

Voor ons lekker in de buurt, maar voor veel mensen toch wel een stukkie rijden. Goed verstopt in de Bollenstreek en nabij de Noordzeekust moesten we in de Noordwijkerhouste Schelft zijn. Inderdaad, een sporthal, maar wel een flinke! Toch was het geen probleem voor de geluidsmannen, het klonk als een klok! De mannen van Kennèh voldeden aan de verwachtingen als opwarmer van een warm avondje. Enige uitleg voor de aanwezigen voor het gebruikte dialect: Gwendo Jansen ging voor het publiek even "ruuken" of Jack Poels al was gearriveerd. Hij bedoelde hiermee zeker niet dat de voorman van RH stinkt, maar in het Didamse dialect betekent 'ruuken' meer zoiets als 'eventjes kijken'.

Aankondiging in het Leidsch DagbladRowwen Hèze begint op tijd. Na een rustig begin werd een stevig offensief vanaf het podium ingezet, maar ook vanuit de zaal. Het legertje bollenboeren vond elkaar nabij de eerste rijen en naast een stevig nummertje pogoën werd er hier en daar ook nog een flinke tik uitgedeeld, beregezellig. Een incidenteel biertje richting podium werd structureel en toen tijdens Zondag in het Zuiden een biertje vol de gitaar van JP trof dacht ik even dat ze het podium af zouden stappen. Na wat vernietigende blikken her en der toonde de band karakter en speelde uiterlijk onbewogen door.

Klasse..